Cumpar catalizatoare Zalau

Cumpar catalizatoare
Zalau

Cumpar catalizatoare Zalau

recilare catalizatoare

Reciclarea este un act de responsabilitate fata de mediu si atunci cand vorbim despre componente auto, este foarte important sa te asiguri ca acestea nu sunt depozitate necorespunzator sau ca nu devin un pericol pentru animale si oameni. Pentru a veni in ajutorul tau, daca locuiesti in Zalau sau in imprejurimi si ai catalizatoare pe care trebuie sa le reciclezi, te asteptam la noi pentru identificarea catalizatorului si pentru a stabili suma cu care vei fi remunerat in urma vanzarii catalizatorului tau.


Avantaje reciclare catalizatoare zalau

Atunci cand apelezi la compania noastra de reciclare catalizatoare  ai urmatoarele avantaje importante:

1.       Catalizatorul va fi verificat in cadrul unui amplu proces de analiza, in care se identifica si codul componentei. Ulterior, componenta este verificata in baza de date pentru a determina tipul de catalizatorul si continutul de material pretios din interior.

2.       Dupa ce a fost identificat catalizatorul, se va indeparta monolitul ceramic si se va cantari, pentru a determina care este cantitatea reala de material pretios existenta in interiorul catalizatorului.

3.       In functie de toate aceste informatii si luand in calcul datele furnizate de Bursa de Valori pentru materialul pretios continut de catalizator, dar tinand cont si de procesul de extractie a materialului din interiorul catalizatorului, se va propune un pret corect pentru catalizatorul tau.

4.       Daca pretul pe care il propunem este acceptat, vom face pe loc un contract de prestari servicii in care vom furniza toate datele cu privire la tranzactia efectuata astfel incat totul sa fie pe deplin legal.

5.       Dupa ce contractul este semnat, vei primi si suma de bani convenita in contract.

Avand in vedere toate aceste informatii, este evident ca cea mai buna metoda de a recicla catalizatoare este aceea de a apela la noi, pentru a obtine pretul real pentru catalizatorul tau.

Ne ocupam de depozitarea si reciclarea catalizatoarelor in zalau

Daca inca te mai intrebi de ce este nevoie sa duci catalizatorul intr-un centru de reciclare, iti prezentam cele mai importante beneficii ale acestui proces:

·         Catalizatoarele sunt componente auto care au tot potentialul de a polua mediul, iar noi le vom depozita intr-un mod aprobat de institutiile care se ocupa cu protectia mediului, astfel incat sa reducem daunele pe care acestea le-ar putea aduce naturii.

·         Ducand catalizatoarele la reciclare contribui la o planeta mai sanatoasa si este si remunerat pentru asta, deoarece vei primi o suma de bani pentru catalizatorul tau.

·         Catalizatoarele duse la reciclat sunt preluate de companii care le recicleaza si le transforma din nou in catalizatoare functionale, pentru a fi utilizate, ceea ce inseamna ca nimic nu se pierde.

·         Centrele de reciclare catalizatoare, care cumpara catalizatoare sunt firme care functioneaza legal si care vor evalua corect componenta pe care o aduci, pentru a primi pretul real si normal al acesteia.

      Avand in vedere toate acestea, te asteptam sa ne  aduci catalizatoarele pe care le ai pentru o evaluare obiectiva, astfel incat sa le poti depozita corect si sa le poti valorifica.

YouTube video

YouTube video