Verificare Catalizator Dupa Cod

Catalizatorul se mai numeste si convertor catalitic si are rolul de a determina o reactie chimica. In interiorul unei masini, catalizatorul utilizeaza anumite substante chimice cu scopul de a converti gaze nocive in gaze mai putin nocive, inainte ca acestea sa fie eliberate in atmosfera. Masurile luate in prezent contra poluarii sunt drastice si aceste substante nocive nu au voie sa ajunga in aer si de aceea, cele mai multe vehicule din prezent sunt dotate cu catalizatoare. In cazul catalizatoarelor ceva mai vechi in interior se aflau bile ceramice insa in prezent, acestea au o structura de tipul fagure in care se afla catalizatorii chimici. Acesti catalizatori chimici au scopul de a arde complet gazele si produc reactii chimice in consecinta.

Catalizatorii sunt in mare parte metale cum ar fi platina, rodiu, paladiu dar nu ar trebui sa te astepti sa gasesti in interior cantitati mari de materiale pretioase pentru ca se folosesc in cantitati mici. In magazinul nostru online vei gasi mai multe tipuri de catalizatoare si cel mai bine este sa faci o verificare cod catalizator inainte pentru a te asigura ca acesta ti se potriveste

Cauta Pret Catalizator Dupa Cod

Cu siguranta in momentul in care trebuie sa schimbi catalizatorul va trebui sa alegi pret catalizator dupa codIn felul acesta iti va fi mult mai usor sa ajungi la rezultatele dorite in cel mai scurt timp, fara sa fie necesar sa platesti mai mult decat trebuie. De asemenea, atunci cand folosesti codul produsului este mult mai simplu sa alegi catalizatorul potrivit masinii tale, pentru ca nu toate produsele se potrivesc tuturor masinilor si nu este suficient sa cunosti numele brandului si modelul masinii pentru a gasi catalizatorul potrivit. Sunt si alte detalii care conteaza insa daca folosesti codul nu vei da niciodata gres.

Introdu mai jos datele catalizatorului tau

Nu uita sa bifezi ca accepti termeniisi sa selectezi tipul masinii.

CURRENT RETAIL PRICES OF CATALYTIC CONVERTERS
(Updated at: 13-06-2024 04:20:02)
(13061 catalytic converters in our database)
PROMOCJA! Zweryfikuj konto w CATALogu i zgarnij 50 EXTRA Tokenów!

Please accept Rules of service to continue.

Show converters with promotion prices by typing "PROMO"!

New!
Get free 10 price checks for register at CATALog - click here
Zobacz legendę oznaczeń w modelach katalizatorów ↓
See other prices

Cum Poti Afla Cat Costa Catalizatorul Tau

Ti-am pregatit aceasta lista catalizatoare tocmai pentru a te ajuta sa obtii pretul corect pentru catalizatorul tau. Pentru ca poti gasi preturi catalizatoare dupa cod tot ce trebuie sa faci este sa gasesti codul potrivit pentru produsul tau si sa il cauti in lista noastra de preturi. In felul acesta vei gasi imediat pretul componentei pe care o cauti si vei sti ce investitii trebuie sa faci atunci cand vrei un nou catalizator. Astfel, lucrurile sunt acum mult mai simple si nu mai trebuie sa cauti pe tot internetul sau sa mergi in mai multe magazine.

In plus, daca ai nevoie de o evaluare catalizator noi suntem aici pentru a veni in ajutorul tau. De asemenea, toate catalizatoarele pe care le gasesti in magazinul nostru online sunt evaluate corect inainte de a fi comercializate astfel incat sa nu existe niciun risc pentru cumparator. Pretul catalizatorului poate varia in functie de anul in care a fost produsa masina, de modelul masinii si de brand.

 

 

Cert este ca, indiferent care ar fi pretul catalizatorului, in cazul in care catalizatorul tau se strica sau nu mai functioneaza corespunzator,

este ideal sa il schimbi cat mai curand. Noxele pe care masina ta le emite in absenta catalizatorului sunt cu siguranta peste limitele normale, ceea ce inseamna ca in cazul in care treci printr-o inspectie RAR vei primi amenda si va trebui sa remediezi problema pentru a primi talonul inapoi. Nu astepta ITP-ul pentru a schimba catalizatorul inainte pentru ca exista si verificari RAR mobile si niciodata nu stii cand te poti confrunta cu una. De asemenea, tine cont de faptul ca masina ta devine un poluant constant pentru mediu, deci contribui activ la distrugerea planetei si la efectul de sera, complet inutil pentru ca preturile catalizatorilor din magazinul nostru online sunt avantajoase si vei primi imediat produsul comandat.

Pentru a avea access la catalogul de catalizatoare va rugam sa ne contactati la NR. 0735648830