Cumpar catalizatoare Dacia

Cumpar catalizatoare
dacia

Cumpar catalizatoare Dacia

recilare catalizatoareAi un catalizator vechi si nu stii ce sa faci cu el? Vinde-l unui centru de reciclare specializat, in care ai sansele de a valorifica aceasta piesa existenta pe masina ta. Reciclarea catalizatoarelor este cel mai bun mod prin care te vei asigura ca aceasta componenta este depozitata corect. Echipa noastra va prelua catalizatoarele din locatia ta sau te poti prezenta cu ele in locatia noastra, indiferent de starea in care se afla piesa si indiferent de marca vehiculului pe care a fost montata.

 Analiza catalizatoarelor se va face tinand cont de o serie de rapoarte de analiza si pe baza acestora iti vom oferi un pret corect.Primim catalizatoare de la cele mai importante branduri care exista in prezent pe piata si pentru a te asigura ca ai un catalizator pe care il primim, poti verifica lista cu marci auto.

Reciclare catalizatoare Dacia – avantajele vanzarii unui catalizator
Atunci cand decizi sa apelezi la serviciile noastre, vei obtine mai multe avantaje importante si anume:

  • Analiza de specialitate prin care sa stabilesti valoarea corecta a catalizatorului si tinand cont de preturile pietei actualizate in fiecare moment.
  • Ai posibilitatea de a castiga bani care iti pot fi de folos pentru a schimba catalizatorul vechi, care nu mai poate fi utilizat.
  • Te vei asigura ca piesele pe care le arunci sunt depozitate corect si nu pun in pericol mediul inconjurator.
  • Vei primi un pret corect pentru catalizatoarele pe care le aduci la noi, deoarece le verificam intr-o baza de date si le evaluam fizic astfel incat sa determinam corect pretul pe care sa il oferim.

Cum poti aduca catalizatorul de Dacia la centrul de colectare

Pentru a aduce catalizatorul la centrul de reciclare astfel incat sa poata fi depozitat, poti urma pasii de mai jos:

  1. Ne poti contacta pentru a veni sa ridicam catalizatorul pe care il ai de reciclat.
  2. Poti veni pana la noi pentru a aduce catalizatorul la centrul de reciclare.
  3. Dupa ce preluam catalizatorul, indiferent de metoda prin care ajunge la noi, il vom identifica pe baza codului pe care il are inscriptionat pentru a determina cantitatea de metal pretios pe care trebuie sa o aiba inauntru.
  4. Dupa identificare, scoatem monolitul ceramic din interior si il cantarim, pentru a determina care este cantitatea de metal pretios reala din interiorul catalizatorului.
  5. Pe baza acestei evaluari iti vom comunica pretul astfel incat sa vezi cat costa de fapt catalizatorul tau, tinand cont si de costurile de extractie a materialelor din interior.
  6. In cazul in care pretul iti este favorabil, vom face un contract de prestari servicii in care vom mentiona toate informatiile importante si iti vom vira suma de bani aferenta contractului.

Daca ai un catalizator, tot ce trebuie sa faci este sa il aduci la noi pentru a-l valorifica. Lucram transparent si poti verifica preturile orientative si pe site-ul nostru astfel incat sa stii la ce sa te astepti. Preturile mentionate pot varia, in functie de starea catalizatorului si de cantitatea de metal pretios din interior.

YouTube video

YouTube video